Viete, ako by ste mali správne poistiť svoju nehnuteľnosť a domácnosť a tiež, ktoré riziká je potrebné pokryť, aby bola nehnuteľnosť dostatočne chránená? Pokúsime sa vám to objasniť.

Ste majiteľom nehnuteľnosti a určite chcete urobiť všetko preto, aby v prípade akéhokoľvek problému ste nemuseli siahnuť na svoje rezervy. V tomto prípade je na mieste sa zamyslieť nad poistením:

Ako si však vybrať, čo všetko si v týchto poisteniach chcete uplatniť?

V prvom rade sa skúste zamyslieť a pozrieť sa približne rok dozadu, čo všetko sa vo vašom okolí udialo (prípadne, mohlo sa to stať aj priamo vám).

Každý rok sa zvyšujú teploty, dochádza k zvyšovaniu zrážok, premenlivosť počasia je naozaj nevyspytateľná. V posledných rokoch, najmä počas letného obdobia so sebou teplo prináša búrky, prívalové dažde, krúpy a povodne, ktoré sú čoraz intenzívnejšie.

Neočakávané situácie a ich zásah do našej nehnuteľnosti si mnohokrát uvedomíme až potom, keď sa udejú. Vytopenie pivnice, krúpy o veľkosti golfových loptičiek, ktoré ničili strechy, striešky nad vchodovými dverami, fasády domov, či žalúzie a spomenieme tiež požiar.

Poučiť sa na vlastných chybách môže mať pri nepoistení dosť výrazne finančné následky. Preto odporúčame, poučiť sa z toho, čo všetko sa za posledné mesiace na našom Slovensku udialo. Predvídať možno nedokážete, ale dokážete sa poistiť.

Ak nemáte čas študovať podmienky a návrhy zmlúv od rôznych poisťovní, obráťte sa na nás. Spoločne si prejdeme vaše požiadavky a zvyšok už nechajte na nás. Zabezpečíme, aby vaše poistenie malo význam a v prípade, ak by došlo k poistenej udalosti, na nás sa môžete obrátiť. Vybavíme to za vás.