Jednou z top udalostí v bytovom dizajne je aj 12.ročník Medzinárodného veľtrhu FOR INTERIOR, ktorý sa uskutoční 10.-13.10.2019 v Prahe.

Jeden z najväčších veľtrhov nábytku, interiérového a bytového dizajnu sa minulý rok tešil skoro 30 tisíckam návštevníkov, ktorí sa prišli pozrieť na 245 vystavovateľov. Tento 12 ročník má za cieľ pokoriť tieto čísla a byť opäť lepší. Návštevníci majú možnosť zúčastniť sa na prehliadke najnovších trendov a nových kolekcií a to všetko v sprievode s odborným výkladom. Miesto tu má tak ako odborná aj laická verejnosť. Ak teda neviete, čo by ste určite nemali vo svojom dome alebo byte prehliadnuť a s čím sa môžete pýšiť pred návštevou, zájdite do Prahy a prineste si so sebou zážitky a nápady, ktoré určite využijete.

 

Povráva sa, že tohtoročná výstava sa bude niesť v Boho štýle. Novinkou je relaxačné Boho café, kde budú môcť návštevníci okrem odpočinku ochutnať výbornú kávu a samozrejme, domáce dezerty.

 

Bezpochyby sa môžete tešiť aj na trochu exotiky, keďže medzi vystavovateľmi bude aj dizajnová značka ZHENG STORE, ktorá svoje produkty tentokrát spojila s čínskymi dizajnérmi a ich filozofiou dostupnosti luxusného bývania pre všetkých. Ak zariaďujete kúpeľňu, tento veľtrh je pre vás ako stvorený. Pripravte sa na predstavenie mikrokryštalickej dlažby s originálnymi vzormi, netradičné kúpeľňové vybavenie, ručne vyrábané umývadlá alebo kúpeľňový nábytok v spojení s nesmrteľným mramorom.