Dizajnéri, grafici, či iní kreatívci každý rok očakávajú vyhlásenie farby roka od odborníkov zo spoločnosti Pantone, ktorá je už desaťročia lídrom v oblasti komunikácie farieb.

Prečo je Peach Fuzz 13-1023 farbou roka 2024?

V dobe, kedy svet čelí rôznym výzvam a neistote je to práve farba Peach Fuzz, inšpirovaná hebkým broskyňovým páperím, ktorá prináša pocit pokoja a vyrovnanosti. Odtieň pripomína slnečné lúče dotýkajúce sa šťavnatých ovocných záhrad, čo nám evokuje pocit radosti a harmónie. Pre nadchádzajúci rok do nášho sveta prináša útulnosť, teplú eleganciu a osviežujúcu jemnosť.

Okrem toho je Peach Fuzz univerzálna farba. Je ľahko kombinovateľná s ďalšími odtieňmi, a tak nám ponúka nekonečné možnosti kombinácií a dizajnovania. Nebojte sa experimentovať, aby ste mohli využiť krásy tohto odtieňu, nevyžaduje to veľké zmeny. A ako farbu Peach Fuzzy zahrnúť do nášho každodenného života? Môžete začať tým, že pridáte pár kúskov do vášho šatníka a ak ste nadšenci interiérového dizajnu, máme pre vás 3 tipy na využitie v interiéri:

1. Peach Fuzz v obývacej izbe

Ak chcete dopriať vašej obývačke žiarivý a teplý nádych, môžete pridať dekoratívne vankúše a zladiť ich s obrazmi na stene. Dizajnové rámy s vymeniteľnými plagátmi sú posledné roky veľkým hitom a môžete si vďaka nim vyčarovať v interiéri zakaždým inú atmosféru.

2. Peach Fuzz v spálni alebo detskej izbe

Vytvorte útulný a harmonický priestor na spanie nie len vám, ale aj vašim deťom. Vďaka upokojujúcemu účinku môžete odtieň použiť na posteľné prádlo, závesy alebo koberec. V detskej izbe môže vďaka svojej univerzálnosti vyniknúť ako akcent na stene a rásť spolu s vašimi deťmi.

3. Peach Fuzz v kuchyni

Prečo sa obmedzovať len na steny? Kuchyňa je miestom, kde si možete dovoliť experimentovať pomocou malých zmien v doplnkoch a dekoráciách a vytvoriť tak slnečný vzhľad. Nové prestieranie, obrus alebo sada hrnčekov s ktorými každé ráno začnete deň.

Nechajte sa uniesť a pridajte trochu Peach Fuzz do svojho života!