Život na Slovensku sa možno utlmil, ale túžba po novom bývaní, či cieľ predať to svoje staré, zostávajú stále rovnaké.

Sme v tom spoločne. Sme v tom s vami.

Nie je pravda, že realitný trh sa zastavil. Samozrejme, momentálna situácia ovplyvňuje život každého z nás a my hľadáme cesty, ako sa jej prispôsobiť. Naplno využívame možnosti moderných technológii – táto cesta nám umožňuje byť stále s vami v kontakte a naďalej vám pomáhať pri výbere, či pri predaji nehnuteľnosti.

Nemusíte prestať snívať o novom bývaní.

Veď - nemusíte nikam chodiť. Stačí sa spojiť s našimi maklérmi a tí to vybavia za vás. Virtuálna prehliadka nehnuteľnosti cez 3D modely je ideálnym riešením. Dokonca do nej môžete zapojiť všetkých členov rodiny. Potrebujete k tomu telefón, tablet, či PC a prístup na internet.

Začnite s predajom aj teraz.

V tejto dobe sme zistili, že veľa vecí vieme vyriešiť z domu. Tak ako kúpu, tak aj predaj nehnuteľnosti. Ľudia majú čas sledovať trh. Ak chcete svoju nehnuteľnosť predať, aj v tomto prípade je u nás bezpečie na prvom mieste. Radi vám pomôžeme pri realizácii virtuálnej prehliadky. Stačí kontaktovať našich šikovných maklérov, ktorí vďaka 3D modelu prenesú vašu nehnuteľnosť k potencionálnym záujemcom bez potrebného osobného kontaktu.

Sme ONLINE viac ako kedykoľvek predtým.

Ak vás niektorá z našich ponúk zaujme, pripravíme vám možnosti financovania na mieru. Nehnuteľnosť si budete môcť následne rezervovať štandardne rezervačnou zmluvou, ktorú pre vás zabezpečíme. A samozrejme, všetko prebehne online – bezkontaktne. Rovnako postupujeme aj v prípade predaja nehnuteľnosti. Pri záujme kupujúceho o nehnuteľnosť pripravíme rezervačné zmluvy a zabezpečíme ich podpis online. Naším cieľom je minimalizovať osobné stretnutia.

Ako to dotiahnuť do konca?

Bezpečný kontakt a zodpovedný prístup. Pri poslednom kroku je však osobný kontakt dôležitý, a preto uzavretie a podpis kúpnej zmluvy pripravíme v čo najbezpečnejšom režime s použitím všetkých ochranných pomôcok. Zabezpečíme nie len pre nás, ale aj pre všetkých účastníkov nášho posledného stretnutia rúška, rukavice, ochranné okuliare, dezinfekciu. A samozrejme, všetko bude podľa možností prebiehať s dostatočným odstupom.

Sme v tom spolu. Predávajte a kupujte bezpečne.

Ako na to? → www.predavajbezpecne.sk, www.kupujbezpecne.sk