Prešovčania majú na výber zo zaujímavých developerských projektov pod rukou Winners Reality.

Aj tretie najväčšie mesto na Slovensku si pre svojich obyvateľov zaslúži projekty, ktoré myslia na pohodlie ľudí v dnešnom uponáhľanom svete a zároveň ponúkajú spojenie s prírodou.

 

V podaní Winners Reality majú Prešovčania na výber z developerských projektov Záhradné sady a Rezidencia Šalgovia. Vďaka developerským projektom bývate rýchlejšie, výhodnejšie a vybavovanie môžete nechať na nás. Byty, či domy v rámci týchto projektov prinášajú moderný spôsob bývania, ktorý osloví aj tých náročnejších a to je presne to, čo spája tieto dva projekty v Prešove.

 

 

Záhradné sady sú novou rezidenčnou lokalitou v širšom centre Prešova. Súbor domov ponúka atmosféru rodinného bývania, kde majú klienti na výber z bytov, ktorým patrí vlastná predzáhradka a z bytov, ktoré majú terasy s krásnym výhľadom.  Až 24 bytov a 36 parkovacích miest. Dvoj, troj, ale aj štvorizbové byty, ktorých majitelia si môže užívať čas so svojou rodinou, zatiaľ čo nami ponúkaný rezidenčný servis sa postará o kosenie trávnikov, či upratanie ich domácnosti. Okrem toho, tento developerský projekt prináša aj komunitný park, detské ihrisko pre najmenších, gril a externé workoutové ihrisko pre športovo aktívnych obyvateľov. Každý pozemok bude oddelený živým plotom. Najlepšie na tom je, že kolaudácia je už za rohom a to v októbri tohto roka.

Druhý developerský projekt Rezidencia Šalgovia nezaostáva za Záhradnými sadmi ani o kúsok. V ponuke je 30 bytov a 53 parkovacích miest. Aktuálne je však polovica predaná. Rezidencia Šalgovia sa nachádza na Šalgovíku, kde majú klienti možnosť z výberu dvoj, troj, ale aj obľúbených štvorizbových bytov. Lokalita je vyhľadávaná rodinami s deťmi, keďže ide o projekt, ktorý je uzavretou lokalitou pre rezidentov a ich hostí a priamo na mieste sa nachádza aj detské ihrisko.

Oba developerské projekty sú vhodné aj ako investícia. Prešov začína žiť, mladí ľudia sa začínajú sťahovať späť na východ a Winners Reality práve aj vďaka týmto projektom im chce byť nablízku a ponúknuť to, čo hľadajú. Pohodlné bývanie s nízkymi nákladmi, v blízkosti centra a zároveň v obklopení prírodou. Záhradné sady a Rezidencia Šalgovia.