Tak, ako sa pri zariaďovaní kúpeľne tešíte z rôznych vzorov, ktoré ponúkajú kachličky, tak je čas potešiť svoje oči vzormi, ktoré môžete pokojne aplikovať do všetkých ďalších miestností v byte, dome, či v kancelárií a to vďaka kobercovým dlaždiciam, resp. štvorcom.

Nemusíte byť kreatívni iba pri mozaike v kúpeľni. Originálnu podlahu z kobercových dlaždíc môžete mať v spálni, či obývačke. Toto kreatívne riešenie si postupne nachádza čoraz viac priaznivcov a nechýbajú medzi nimi ani manažéri, či deti. Kobercové štvorce sú niečo kúpeľňová mozaika no bez škár. Aj takto ich vieme pomenovať. Či túžite po jednoliatej a jednofarebnej ploche alebo po špeciálnom motíve, či dizajne na mieru, to všetko umožňujú.
 
Koberce v kancelárie, či v detskej izbe? Prečo nie.
Dokonca pre kancelárie sú ideálnym riešením, pretože zlepšia akustiku a vizuálne dokážete nimi zdôrazniť to, na čom záleží. Niekoľko stoviek farebných možností vám umožnia aj vizuálne hneď na prvý pohľad zaujať vášho potencionálneho klienta. Farebnosť podlahy totožná s farebnosťou vašej firmy. Ideálne.
Farby sú rovnako neodmysliteľnou súčasťou detskej izby. O to krajšie je, ak si viete vďaka kobercovým dlaždiciam podlahu vyskladať aj podľa fantázie vašich detí. Napríklad lesom sa priblížite prírode, ružovou sa priblížite životu vašich princezničiek, či kombináciou k hravosti, ktorá k detstvu patrí.
 
Štandardné dlaždice sú vo formáte 50 x 50cm. Samozrejme firmy, ktoré predávajú tieto dlaždice ponúkajú rôzne rozmery, ktoré sa dajú hravo kombinovať. Výhodou, snáď tou najväčšou je, že ak sa vám poškodí koberec, stačí vymeniť iba konkrétnu dlaždicu. A zvládnete to aj sami.
 
 
Aké majú kobercové dlaždice výhody?

  • Dokážete si ich položiť svojpomocne, stačí trochu zručnosti.
  • Rýchla výmena  iba poškodených častí.
  • Vhodné do kancelárie, detskej izby, ale aj do členitých priestorov.
  • Vyskladáte si unikátnu podlahu rýchlo, ľahko.
  • Vhodné aj ku podlahovému kúreniu (maximálne 28 stupňov).
  • Jednoduchá údržba.

Ak ste premýšľali nad kúpou kobercov, skúste sa zamyslieť nad tým, ako vám práve kobercové dlaždice vedia spríjemniť vašu domácnosť, či kanceláriu. My ich odporúčame.