Ak sa rozhodujete pristúpiť k predaju svojho bytu, či domu, respektíve akejkoľvek nehnuteľnosti. To, že svoju ponuku umiestnite do inzercie nie je zárukov, že nájdete kupcu. Poradíme vám, ako môžete predaj urýchliť.

Z našich dlhoročných skúseností, kedy sme pomáhali klientom pri predaji sme postupne zistili, ake triky platia na budúcich kupcov. Prinášame vám ich.
 

  1. Správna a presná definícia

Ak chete, aby záujemca reagoval práve na vašu ponuku, mal by presne vedieť do čoho ide. Cieľom nie je zavádzať, byť tajomný a veriť, že sa možno záujemca na toto, alebo ono neopýta. Cieľom je poskytnúť pravdivé a relevantné informácie o nehnuteľnosti. Ideálne je, ak si predstavíte, že vy by ste chceli kúpiť vašu nehnuteľnosť - aké údaje by ste chceli v inzeráte nájsť? Presne tie, ktoré ste si práve vymenovali v inzeráte nesmú chýbať.
 

  1. Čím viac údajov, tým lepšie

Základné informácie máte za sebou. Čo ďalej?  Síce cena a miesto je väčšinou základnou vecou, ktorú budúci kupca hľadá, no určite nepohrdne aj ďalšími infrormáciami ako je vek nehnuteľnosti, počet izieb, výmera pozemku, prípadne poschodie, parkovanie, občianska vybavenosť.
 

  1. Fotky nesmú chýbať

21. storočie, digitálna doba, život online. Čím lepšie, krajšie, väčšie a čistejšie fotografie, tým väčšia šanca na predaj. Fotky robia prvý dojem. Povedzme si pravdu, ak sa vám popis nehnuteľnosti páči a ste nalomení k prehliadke, no kliknete si na prvú fotku na ktorej vidíte neuveriteľný neporiadok v interiéri, či pol roka nepokosený pozemok v exteriéri - budete nad oslovením predajcu ďalej premýšľať alebo skôr budete hľadať ďalšie ponuky? Presne tak. Iba ak vás neosloví niečo krajšie, lepšie, iba vtedy sa k tejto ponuke vrátite. Fotky sú základom úspechu pri predaji.
 

  1. Správny portál - ideálne realitná kancelária

V dnešnej dobe existuje nespočetné množstvo kanálov, kam môžete svoj inzerát uverejniť. Je na vás, či máte čas a priestor na odpovedanie na maily, či telefonáty od potenciálnych kupcov, alebo to prenecháte realitnej kancelárii, ktorá sa o všetko postará za vás. My vám dokonca nehnuteľnosť nafoteníme, uverejníme a budeme odpovedať na dopyty. Za vami dôjdeme s ponukami, ktoré usúdime, že môžu byť pre vás tie pravé. Povieme si na začiatku spolupráce o vašich predstavách pri kúpe a my urobíme všetko preto, aby sme sa im čo najviac priblížili.